Heb je altijd al gedroomd van dat je zelf een vliegtuig mag besturen?

Het kan in Stadskanaal!

Om kennis te kunnen maken met onze vliegsport kun je een introductievlucht maken vanaf Vliegveld Stadskanaal. Geniet van deze unieke ervaring en wie weet is het de opstap naar je eigen vliegbrevet! Onder leiding van een van onze ervaren instructeurs mag je, wanneer je wilt, zelf proberen het toestel te vliegen. Tevens kun je de bonnen bestellen om ze als uniek cadeau weg te geven, zo bezorg je iemand een geweldige ervaring!

Hou er rekening mee dat er gevlogen wordt op vrijdag, zaterdag en zondag. Na verzending van het formulier nemen wij contact met u op om een definitieve afspraak in te plannen. Alle gemaakte afspraken zijn op basis van een goede weersverwachting. Mocht een vlucht niet door kunnen gaan, dan hoort u dat ruim van te voren. De netto-vliegtijd per introductiebon bedraagt 15 minuten. De kosten bedragen €50,- per bon. 

Tevens kunnen groepen ons veld bezoeken, voorlichting en rondleidingen krijgen en eventueel introductievluchten maken. Informeer naar de mogelijkheden.

Let op: wij versturen géén fysieke bonnen of digitale bonnen naar u op. De bonnen kunt u voorafgaand aan de vlucht tegen pin betaling afhalen bij de havenmeester in de toren.

optioneel
De coupons blijven 2 jaar geldig en zijn NIET verplicht om in 1 aangesloten sessie te worden ingeleverd.
Hou er rekening mee dat er gevlogen wordt op vrijdag, zaterdag en zondag. Na verzending van het formulier nemen wij contact met u op om een definitieve afspraak in te plannen. Alle gemaakte afspraken zijn op basis van een goede weersverwachting. Mocht een vlucht niet door kunnen gaan, dan hoort u dat ruim van te voren. Let op: wij versturen géén fysieke bonnen of digitale bonnen naar u op. De bonnen kunt u voorafgaand aan de vlucht tegen contante betaling afhalen bij de havenmeester in de toren.